hejdå

imorgon far jag på TEJP! Jag har packat alldeles för mycket, fick stoppa mig själv när jag var på min 7:de klänning. Aaja bättre för mycke än för lite ;)


vi hörs om en vecka. Pusselipuss ha de bäst! ♥



Idag känner ja mej lite mer såhär.. HAHAHA skooojja ;P


?




känner mej lite såhär just nu.. aaja hellre sårad av sanningen än lycklig av lögnen

PDOL

Igår var det inte liiika kul som i fredags. Men det var så himla kul i fredas så de är som svårt att slå =P kanske kan det bero på att någon tog min väska? Hmmm.


I alla fall nu kommer det bilder från i fredags (tog dom från Bellas blogg) taack ;)





Bella och Amanda <3



veronica maggio



sen åkte vi lite



Jag och... han =P kommer inte ihåg vad han hette, efter ett tag kom vi på att vi matchade (tyckte jag innan jag såg bilden) och jag HAR shorts men dom syntes inte på bilden eftersom linnet gled ner


Amanda efter hon åkt... ja kommer inte heller ihåg va den hette men den verkade sjukt läskig
(ser ni min rosa nalle som jag fick)



sen åt vi och for hem.


PDOL

Kom nyss hem från PDOL. Har haft sjuk sjukt kul ikväll!!! nu ska jag sova med min rosa nalle som jag fick av nån (vet inte vad han heter)


Grattis på namnsdagen till mej :D

det känns som att jag inte har hunnit skriva om vad som har hänt dom senaste dagarna.. i alla fall var jag och linnea på stan i.. tisdags tror ja det var. I alla fall, jag hittade matchande bikinitrosor, en svart kofta, schampo, balsam och lite såna saker. Sen fick pappa sin nya bil som jag tycker är jätte ful utvändigt men jätte fin invändigt. Den ska jag övningsköra med snart eftersom det är den enda "normala" bil vi har som varken är automatisk eller svårkörd.. haha jag fick en skiva av pappa idag som ska öka chansen med att klara körkortet (med typ spel och såna saker) fick faktiskt 40 av 40 rätt på andra försöker!


Och igår var jag med Bella, och hälsade på Amanda och efter det for vi och solade inför PDOL! Sen på kvällen bakade jag 3 satser muffins. 2 med vanilj och Mariannekross, sen gjorde jag en till sats choklad/vanilj och dumle muffins. Riktigt goda faktiskt!


Och idag åt jag frukost vilket jag inte brukar göra (eftersom det är så jobbigt att tugga, och sen är jag inte hungrig) aaja idag kände jag mej riktigt fet så jag gjorde en milkshake. Men jag kunde inte bestämma mej för om jag skulle göra med choklad eller med blåbär och hallon, så gjorde jag med båda. (drack dock inte upp allt så)


sen träffade jag amanda på byn, vi for och kollade lite på mim, Amanda hittade en riktigt fin klänning! Sen for vi hem till henne och kollade på vad hon skulle ha på sig imorgon. Jag blev helt kär i 2 av hennes klänningar och lyckades övertala henne till att ha en imorgon. Börjar känna mej lite stressad för imorgon ska jag först sova till 12-1 sen (behövligt om jag ska orka med kvällen) sen ska jag vakna (ca i timma) sen ska jag duscha (ca 1 timma) sen ska jag sminka, klä på mej, fixa håret och naglarna och massa skit som tar onödigt mycke tid (typ 2 - 3 timmar) och sen ska jag fixa amanda OCH bella.. joo sen ska ja ju äta på de.. Gaaah hur ska jag hinna =P okey jag kan gå upp tidigare och så men jag vill inte!


Nu taggar vi tjejor!! ;)


take one step at the time..

Du ignorerar mig jag ignorerar dig
vill du inte se mig?
sluta blunda, sluta hålla käften.
skrik åt mig, hata mig.
fejka ett smile. bara jag finns.
sen kan jag skrika åt dig,
en anledning till att sluta hålla käften.
en anlednigt till att se dig.
att fejka ett hat åt dej.

Usch va ja känner mej djup nuu =P


Gaaaah

Nyss ringde de nån gubbe från TEJP och sa att det verkligen inte gick att byta till segling (som jag fick först) ÅÅÅÅÅÅÅ fan va ja är sur! Jag vill inte spela beachvolley med 40 personer som jag aldrig har träffat. Sen fattade jag inte varför jag tog de som andra hands val för jag hatar beachvolley. och det värsta av allt är att allt kommer förstöras under dagen. håret, sminket ALLT. Ååååh faaan!


btw ja är bollrädd också!


Little bit

Idag vaknade jag kring 2 =S inte bra där! Dirr när jag vaknade ringde ja till Bella och vi bestämde att vi skulle fara till Nyfors och bada. Där var vi i ca 1 timma. Sen kom mamma och hämtade oss. Vi for och hälsade på Amanda, sen fick jag en jätte söt klänning av mamma (eftersom mina ÄLSKADE solglasögon har gått sönder) sen gick vi ut och åt.


mamma: Emma nu är alla kläder på golvet igen...

Jag: mamma... tyst jag sörjer!

Mamma: solglasögonen?

Jag: jaaa...

Mamma: ska jag slänga dom?

Jag: NEEEJ jag vill titta på dom.. du får inte! Slänga dom!!!


ja kommer aldrig hitta några andra som var lika klockrena :(





trästock

De har varit jätte kul i helgen! Det började med att jag träffade klara i Skellefteå. Sen for vi hem till hennes jätte söta farmor och farfar. Där gjorde vi oss klara och sen for vi ut på trästock. Innan vi for in på själva festivalen gick vi in på en bar. Sen träffade vi hennes kompisar och Amanda. Sen lyssnade vi på miss li och nå andra band. Sen kring typ 1 for vi hem eftersom det var så sjukt kallt! Andra dagen träffade vi Amanda på stan. (Jag hittade ett linne som jag hade på kvällen) hade förs tänkt ha klänning men det var för kallt =/ sen for vi i alla fall och såg på en fotbolls match. Sen for jag och Klara förbi tältområdet men de va typ ganska dött =P


de var så roligt för tältområdet låg typ på samma ställe som vi konformade oss på =D jag och klara for och kollade men allt hade blivit så litet sen senaste gången... sen när vi kom "hem" gjorde vi oss klara och for ut på trästock. Där inne träffade vi alla igen. Vi såg veronica maggio som var jätte bra!

Sen gick vi runt i olika tält, sen kring 1-2 for vi in i disco tälten. Trodde inte det skulle va så kul som de var =P sen efter typ en halvtimma blidde dom andra lite trötta så vi gick ut, men ja ville in igen. Och som tur var så kom (kommer inte ihåg vad han hette?) i alla fall en annan och frågade om jag ville följa med in (Y) men var bara inne i typ 5 minuter. Sen for vi till en lekpark som låg alldeles bredvid. Jag och Ida (nej inte min syster) i alla fall så trigga vi igång varandra.


Ida: ser du dom där hålen?

Jag: jaaa?

Ida: undra om man kan komma igenom dom?


Om jag säger såhär.. gör de inte om ni inte vill ha skrapsår på magen! Haha ;)

det har i alla fall varit en jättekul helg!




förlåt för att de va en så dålig bild men ja skrattade så mycke så de gick inte att få
nån bvättre

(täckte för ansiktet eftersom jag inte vet om hon vill att ja her ut den)










konfaaaaan :D fan va ja längtar tillbak!


Trästocks :D

Istället för färga håret fick jag en ny tid på onsdag. Hoppas det blir bra i alla fall.. nu på kvällen har jag varit hemma hos Ida. Vi gjorde väl inte så mycke.. hon provade massa kläder eftersom hon ska ut ikväll och jag bakade 5 satser muffins (Y) (hon kan inte baka själv) sen på kvällen for jag och hyrde i taket lyser stjärnorna, mamma tyckte den var jätte hemsk. Efter typ halva filmen fattade jag varför. Kom på att morfar har cancer så det var nog den största anledningen.


Åååå va jag längtar! Imorgon far jag till Skellefteå, ska på Trästocks. Kommer bo med Klara hos hennes farmor och farfar, de ska bli så kul att träffa alla i Skellefteå (mest Amanda och Klara såklart;) det var så länge sen! Vi funderar på att typ ha nån återträff med alla men vi får se hur det blir med det. Aaja nu ska jag packa ännu mer. ;) hadebra


:(

Sitter och väntar på att mamma ska komma hem med min nya hårfärg... Ända sen 11 har ja gråtit över att de ser så hemskt ut! Och sen så provade jag kläderna jag ska ha till helgen men de passar verkligen inte med färgen! Så mamma for till frisören för ett tag sen och ska köpa en guldigare färg. Hoppas det blir bättre i alla fall..


FAN nu fick jag veta att jag inte har fått segling på tejp lägret. Så jag ska ha Beachvolley istället.. ÅÅÅÅÅÅÅ



såhär känns det (ser det ut)



och det var som olivia (vill vänster) jag ville ha det


Suck!

Kom typ nyss hem från frisören. Färgen blev helt misslyckad! Jag sa att jag ville ha lite mörkare slingor (eftersom dom jag har nu typ är.. gula) slingorna blev i alla fall ljusare än jag någonsin haft! + detta la hon till svart/bruna slingor. Jag är inte nöjd!



nu ser man inte så mycket av dom svarta slingorna men det är inte fint!

daaa

Nu är jag hos Bella.. vi har bara chillat ikväll. Sen fick jag kladdkaks iil så vi bestämde oss för att fara i pausen och köpa en (Bella bor typ 500 meter från ok) så när reklamen sprang vi och tog på oss skorna och cyklade till ok. Nästa paus


Jag: ååå ja vill göra nå igen (som man hinner)

Amanda: ska vi se om vi klarar 5 varv runt huset?

Jag: Inga skor Amanda,


3 sekunder senare var vi ute och sprang. Vi hann såklart detta åxå ;) jag skriver senare om vad jag har gjort idag. Ville bara påpeka att ag har pressat heeela dagen (och har blivit as brun! :D blir aldrig de) i alla fall så har jag brännt mej liiiiiite ganska mycke och vad tror ni de första Amanda gör? SLÅR MEJ fyy på henne!



MSN KONVERSATION:


david säger:

kram

Emma säger:

incest david, incest:.. Incest kan leda till detta: http://petta.blogg.se/images/erik_r_ful_1154522283.jpg

Skulle du villja att vårt kärleksbarn skulle se ut så? knappast.

david säger:

pff..

bara en kram ju!

man blir inte gravid av en kram!

Emma säger:

en kram kan leda till mkt.. sexualkunskap, nåå?

btw, amanda here

david säger:

jaså det är Amanda jag snackar med.. ja det förklarar ju saken -.-'

jag vet inte vad dina kramar brukar leda till amanda men.. mina brukar bara vara en vanlig kram

du vet.. man håller om varan.. med armarna

Emma säger:

Nej, alltså, snubben, måste vi ta det här? om en oskyldig flicka och en överkåt pojke träffas, och pojken bara vill kramas, kan det leda till det enda eller det andra. Pga pojkens libido, och för att flickan är så oskyldig.


Sönda

Igår väckte Ida mej och ville att jag skulle följa med på grillen (bakismat för henne? Hmm) för de första så ville jag inte följa men hon ger sej aldrig. Så tillslut fick hon upp mej. Men då fanns det massa andra saker jag ville göra innan vi skulle fara.


  1. jag duschade (de gick hon med på)

  2. jag ville sola lite (då vart hon lite små irriterad men hon gick med på de)

  3. jag ville spela piano (nu började hon bli irriterad på riktigt eftersom det hade gått ca 1 timma) men jag spelade bara i en kvart typ..

  4. just när vi satt oss i bilen kom jag på att jag inte hade nå smink så då sprang jag in och sminkade mej och sen kunde vi fara.


Sen kom Bella, hon hade med sej hennes gitarr så vi spelade tillsammans. Det var mycke roligare än att spela själv!


Idag har jag, Bella, mamma och pappa varit i storforsen. Det skulle typ va bra väder men de var faktiskt ganska mulet.. aaja det var trevligt i alla fall

 



Fiiika

 
 här låg vi och solade (utan sol)  


 
 Bella somna



och jag läste hemma hos martina (världens bästa bok!!)            


sen for vi ut på äventyr


Love game

Igår var jag med linnea på dagen och sen for jag till stugan och åt (för ja kan inte göra mat själv) Sen när ja kom hem igen kom Bella och Amanda förbi och såg film me mej. Vi såg nån halv läskig film som dock inte var så smart eftersom jag skulle sova ensam hemma... Amanda satt och skrattade åt den, Bella satt och var förbannad på Amanda eftersom hon tyckte Amanda förstörde stämningen och jag satt och försökte fatta vad filmen handlade om. Sen kring 11 for dom hem. Men jag var ändå inte heelt ensam.. fick typ för mej att det fanns en gubbe under min säng så ja sprang runt (okey jag smög) och tände alla lampor. Sen idag har jag varit med Sara och Lisa (typ barnvakt) fast dom e typ "gamla" haha vi har i alla fall bakat och så lockade jag håret på dom och lite så :) sen nu på kvällen har jag varit hemma hos Ida och spelat GH och försökt få ut hennes upphakning. Aaja nu ska ja duscha!


grattis

Idag har mamma och pappa 20 årig bröllopsdag. Som jag sa till dom i morse

  • grattis, jag skulle själv aldrig orka med nån av er i 20 år...

hahahah de var på morgonen så dom fattade att jag var lite sur. (jag är ALLTID sur på morgonen!)

sen berättade pappa att vi skulle fara till storforsen och äta middag där. Det var jätte fint! Dock så dog kameran just när jag skulle ta bilder så tyvärr kommer det typ inga :/ men det var i alla fall en jätte god 3 rätter middag.


Sen körde vi hem igen, Ida ville att jag skulle hem me henne hem och chilla.. jaaa de e väl det jag har gjort ikväll :)


Joo btw igår såg jag på så som i himlen och bestämde mej för att jag ska lära mej gabriellas sång på piano men ja hittar inge noter nån stans!


Jag: JA HITTAR JU INTE NÅ JÄVLA NOTER NÅN STANS...

pappa: på vilken låt?

Jag: men Gabriellas sång..

pappa: om jag får lyssna på låten en gång så kan jag skriva noterna till dej

Jag: suck


jag börjar nästan bli lite sur för att pappa ska va så otroligt musikalisk.. varför kan inte jag ha fått den genen?





De är så fint i storforsen!

...

Väntar på att tjejorna ska komma snart... igår pratade jag och bella om att vi borde börja med dagens outfit så jag börjar nu! Hoppas du åxå gör de bella ;)


sönda

Igår var jag som sagt i Luleå me Bella. Jag trodde jag skulle hitta jätte mycke men ja gjorde inte de :( först skulle jag hitta min sockerskrubb men tror ni dom hade den inne? NÄÄÄÄÄ.. Men då ringade jag till mamma så hon har hittat den på Internet. Så jag ska beställa den sen! I alla fall så var ja ju ganska ledsen så jag for och tröstshoppade smink på make up stor och efter de kändes det mycke bättre! ^^


hittade en bikini och ett linne åxå btw..

nu när Ida har flyttat hemifrån så har jag fått hennes garderob. (det blir min klänningsgarderob)Så samma dag som hon flyttade flyttade jag över alla mina klänningar dit men tror ni inte att klädhängarna tog slut... så jag fick bara plats med 25 kläningar. men imorgon kommer farmor och farfar hit och dom skulle köpa 30 likadana till (dom finns bara i Arvidsjaur) så förhoppningsvis sak jag få plats med alla ^^


Nu ska jag faktiskt baka (tjejorna kommer hit ikväll) så vi ska bara mysa och se på film ^^ aaja pusspuss



Min Bikini



den är mycke finare på!


Och så levde dom lyckliga i alla sina dagar?

Idag fick jag en liten present av mamma.. de var ett peace armband i äkta silver. Super fint! De var nå speciellt märke men jag kommer inte ihåg va de hette.. de var samma märke som Idas student halsband i alla fall. Sen har pappa gjort en brygga idag. Så han har försökt tvinga mej att bada me han hela dan men ja vägrade! Sen kom jag på världens bästa ide.. och det var att jag och Bella ska shoppa imorgon! Ja måste hitta en ny bikini eftersom jag har tappat bort alla.. VARS KAN DOM VARA.. joo sen ska ja hitta min jävla sockerskrubb! Har letat över allt men då fick jag ett tips om vars man kan hitta de.


och sen så har jag världens Cypern tagg! Gaaaah fick höra av en som har varit på samma ställa och hon sa att för en tjej i min ålder kan man inte tycka att de är tråkigt! Och sen så bor vi mitt i.. stan eller va man sak säga =P gaaaaah helt underbart!!!

Jag funderar på olivia Palermo hårfärg

(fast med lite mer slingor i) .. den är ju som ändå inte jätte mörk, det skulle nog se konstigt ut om jag färgade håret mörkt jag som alltid har varit ljus..


O.o

Varför riktas ljuset alltid mot dig
när jag står i skuggan bakom
Om jag nångång lyckas komma om dig
ska jag trycka ner dig totalt
Det är det som gör mitt liv värt att leva
Att du blir skuggan av mig

 

Jag lägger bara ut de här för att ja tyckte de var lite bra sagt men ja känner verkligen inte såhär bara så ni vet..

hahaha börjar tänka på va en kille sa igår


- faan ja blöder! Och ont gör de.. är de såhär det känns att ha mensvärk?


rubriiik?

Kom nyss hem från mormor och morfar, har varit där och ätit glass. Den var faktiskt min andra glass för idag =S jag och Ida for ut och köpte varsin tidigare idag, Joo Timmy ja såg dej bara så du vet =P


i bilen:

Ida: (tittar åt vänster) asså jag tittar typ alltid på allt annat än vägen när ja kör...

Jag: IDA STANNA!

Ida : hahaha.. ja där fick du beviset

Jag: suck..


jag vill verkligen skriva om vad som hände igår kväll bara för att de va så kul men ja orkar inte skriva -.- aaja hejdå!


RSS 2.0