MåndaaaAAAH

Det känns som att det har hänt jätte mycke i veckan som jag inte har hunnit skriva om ! I typ.. onsdags eller torsdags fick jag typ nån cp magsjuka. Skakade hela natten så Robin fick sitta upp åxå lutade jag mej mot han. Har fortfarande dåligt samvete för att han inte fick sova nå den kvällen :(

 

Sen på fredan så fyllde Jonas 30 år, grattis till han. Vi for dit ett tag och fikade, mamma fick bland annat en såg i huvudet eftersom det var massa massa barn över allt. Sen skulle Robin komma kring 12 – 1 och sova hos mej eftersom han skulle till nån Dennis som bodde nära. 3 kom han i alla fall.. Var gode sur på han hela natt


På lördan for mamma och pappa till Stefans och Ulrikas stuga, så jag hade huset själv. Toffe och Robin gjorde midda, det var jätte gott om man bortsåg från att det var blod i kycklingen =)

Sen badade vi spabad och efter det for vi till Daelle. När vi skulle fara hem fick vi vänta på taxin i typ 45 minuter! Var äckligt trött när vi kom hem..


And then I get a scary thought

Nu är jag hemma hos Ida. skulle som sagt var ha glögg-kväll men Bella det lilla aset är sjuk!
Men det blir nog imorn istället :)
så ikväll kommer Robin och Toffe och äter hos oss.. de blir trevligt. Ska även försöka göra is till ikväll. Robin har försökt förklara hur man gör så de blir säkert braa ;) Nu lät ja blåst men de är ingen vanlig isbit... =P
Nu ska jag hem och duscha. Hadebraa :D

its just the way it is




Aaaaah minnen! Kommer du ihåg Amanda? ;) idag har de väl typ inte hänt nå.. har varit me Robin i helgen, sen kom farmor och farfar igår.. de var mindre kul. Usch va jag har blivit negativ på senaste tiden! Tror näsan att Robin får besöksförbud i veckan åxå :(

 

aaaja hur som helst så komme ja ändå inte hinna träffa han nå i veckan eftersom jag sak försöka plugga för en gångs skull, och sen ska ja ju ha glögg kväll på ondsa. Tror de kommer bli riktigt bra! Btw bella se om du hittat skivan!!

 

nu ska jag duscha! Pusspuss


you make my heart beat faster and slower at the samt time

Igår fick jag ett scoop halsband av min underbara Robin. De är ett jätte fint silver hjärta som jag kommer ha på mig hela tiden! Igår var vi med Ida och toffe, vi for och bowlade och jag vann över Robin ;) ikväll ska vi på bio och sen får vi se va vi kommer göra.


Onsdaaa

Sitter här och fryser som as! Synd att jag ska vara så sjukt sur just idag, annars hade jag ringt till Robin. Han har besöksförbud här tills på freda, är så rädd att jag ska få nå utbrott på han :(

 

Saknar han i alla fall! Men snart är de freda :)


TTYL

Det spelar ingen roll vem du vill vara,
det spelar ingen vem du vill vara det med,
så länge du är lycklig.


Söndags MYS!

Jobbig vecka hejna, jobbat som fan, natt kväll morron, försovit mig då ja sov hos emma osv osv :P Men nu äre söndag  , ja toffe har ätit hemma hos emma och idas föräldrar.. köttsoppa, gott ! :)

Senare på kvällen spelade vi spel, ett fråge spel där man ska förklara ord och så ska man gissa. Jag toffe i ett lag och ida och emma i ett lag . Killarna vann som vanligt ! :) Sen spela vi cirkus och då  vann vi också, vi har lite mer poäng, plus att vårat tecken ägde sönder ! ;)

 NU käkar vi massa snask och kollar vem kan slå philip och fredrik .... fan vad de är bra !

/ jubaaa



Löörda

Nu är ja inte blond längre.. va de är för nån färg kan ja dock inte säga. Men typ grå/grön/brun. Nää ja skojja.. Typ... Men men de vart lite mörkare än vad det var innan :)

Idag har jag renbäddat! Usch va jobbigt det var.. jag har också varit och köpt lite mys till ikväll och väntar på att Robin ska komma :)

 

Btw fattade typ inte kommentaren men jag svarar nej på den =P

igår var jag på stan. Hittade 3 klänningar, en jacka, hårfärg, nagellack en kofta och lite andra saker.

Nu ska jag gå och renbädda.. jaa ja vet. Men ja är inte riktigt klar än och jag har faktiskt en dubbelsäng så de tar ganska lång tid.

 

eftersom det är lörda idag så lägger jag ut en bild på Robin ;)



gaaaah

ligger här och är sur på Robin eftersom han har somnat! Ååååh ja vill göra nå.. ska ja väcka han?


when i look at you my mind goes on a trip

Usch va ja är trött!! Robin kommer om 2 timmar och de känns som att jag inte kommer klara av att vara vaken.. men ja ska göra mitt bästa (Y) det kommer säkert bli att vi lägger oss direkt när han kommer eftersom han säkert också är trött. Imorn ska jag mamma och Ida till lulee.. så de ska bli nice. Nu känns de som att jag bara skriver för att försöka hålla mej vaken..

tror jag ska duscha nu. Borde verkligen raka benen eftersom jag inte har gjort de på 100 år! Tycker verkligen synd om robin men han rakar ju inte heller benen så ja tycker vi är på samma nivå?! Synd! Nu kändes de lite bättre.. ;)


If i could go back and make it happened faster

Märkte att det var gaanska länge sen jag skrev. I söndas kom Robin hem så jag har varit med han nästan varje dag =D

 

Igår kom robin och toffe förbi och åt hos oss. Efter de spelade vi nå spel.. Kommer inte ihåg va de hette men de var sjukt kul. Sen när dom for såg jag och Robin på desperate housewives och sen gick vi och la oss.

 

Sen har de väl inte hänt så mycke mer... borde lägga in nån rolig bild men ja har ingen :(


RSS 2.0