HAHHAAHAHA

Fick nyss höra världens roligaste fakta sak av Therese.  
En jordnöt innehåller lika mycket fett som tre kilometer gurka.
ja vet it va de va som va så kul me de men ja började typ as garva ^^



btw ja tycket att  Therese är lite störd. ja säger inte varför men hon är typ de !!!

haha nää ja skoja.... lite.

jaha idag är det skolkort..och jag har självklart en bad hair day och så började jag gråta för ett tag sen. och nu kanske ni undrar varför? jo men de var för för gurk faktan. haha nu är  ja är så himla trött.
jooo nu kom jag på ja ska leta rätt på en ful bild på Therese som jag kan lägga upp. om ni har en kan ni ju skicka en bild. 


pusshej


Bättre sent en aldrig

Hej jag har inte hunnit skriva på några dagar, så ja har ganska mkt att ta igen!!


Torsdag


på torsdan var Ulrika (våran lärare) sjuk, så vi fick hål i ca 4 timmar. Jag och Therese orkade inte stanna kvar på skolan så vi for hem till mej :)


 haha vi hade liite att göra!!

Sen på kvällen var det tjej kväll i Piteå så ja och Bella for dit en sväng:)

ja hittade lite små saker:



En klänning


                                                            En lång kofta




Ett linne



Sneakers
och underkläder men dom får ni inte se :P



LESS PÅ STAN!!

Fredag:

På fredag hade vi in sparken på skolan, det var inte så farligt som jag trodde att de skulle vara. Sen på kvällen skulle jag, Therese och Daniel fara till Piteå.



                                                       Kvällens outfit

När vi kom fram träffade vi Magnus. Sen drog vi på ICA där vi träffade Daniels kompisar Mattias och Robert. Vi for till hans lägenhet och spelade kort. Sen for vi ut på stan och träffade folk.  Efter det for vi på Big Boy och vem tror du vi träffar? Vi träffade han som vi gick med till festen förra fredagen, ja vet inte om ja har skrivit om de. Men några av Mattias kompisar följde i alla fall hem till lägenheten där vi spelade klädpoker. Mattias åkte ut först, sen Therese och sen jag. Vi var dom enda som vågade vara me !!


sen for nästan alla hem så vi andra började fundera på att sova. Det var en liten uppdatering av vad som har hänt dom sista dagarna.


kraam


 


tråååkigt

Hallå allihopa :)

ja sitter här och stickar nya strumpor till min hund. Ni måste tycka att ja är helt cp men han tycker om dom jätte mycke! Speciellt nu när de börjar bli kallt...

men ja tror att ja har en gammal bild på mobilen när han har på sig hans sockar ska se om ja har de.



haha ganska snygg är han väl


ja började nyss :P


idag hade vi typ 3 timmars hål så ja Bella och Therese bestämde att vi skulle gå ut och äta. Men de va ju stängt över allt (vi bor ju i Älvsbyn) men grillen var i alla fall öppen.



 

Nya kycklingspett dom va skiit äckliga!!



 

De tyckte Therese också :D nä ja skoja bara hon var lika söt som vanligt.

fick nyss höra en skit rolig sak av amanda:

Amanda säger:

"You wonder where the yellow went,

when you brush your teeth with pepsodent!


Emma säger:

haha så jävla lejd du är ^^

hon är åxå väldigt sööt ^^

nä nu ska ja gå och plugga (fuck va jobbigt)

puss och kraam hela dan <3


Hej igen

Här kommer bilderna från promenaden :)



de e ganska högt gräääs





En ganska dålig bild : /



Snart hemma



När vi kom hem träffade vi Emil och Marcus ( Grannar:)




 

100 läxxor

Asså ja e så himla less läxor. de kommer nya hela tiden. Jag har suttit hela dan och ändå har jag typ inte fått nåt gjort!
Så jag bestämde mej för att ja snart ska gå ut och gå med min hund :)

ja hade tänkt ta med kameran och ta lite kort som ni får se sedan ( för nu kan ja ju lägga ut bilder :) pusspuss skriver sen


helg igen

Hej allihopa nu är det lördag igen: det känns som om det var 3 dagar sen. Veckan går så himla fort!

Igår for jag till pite men de va skit svårt att hitta vars vi skulle vara. Efter att kört runt och runt i en halv timma stannade vi och frågade några killar om vi kunde få gå med dom. Och det gick jätte bra :)

efter ett tag kom vi dit och de vas SKIIT mkt folk säkert över 200. och självklart hann jag bara vara där i ca 15 min innan polisen kom och blåsta av festen : /. efter de for till max och åt pommes. Sen for vi hem till Milla och sov.


Dagen efter


efter vi vaknat for vi på stan jag hittade bara ett linne. Sen gick vi och fikade på Wayne's Coffee


Jag tog en kladdkaka och en is te skit gott :D



Linnea Linnea och Milla



Sluut ):


Ann

Hej igen.
Ja kom nyss på att jag inte har lagt in någon bild på Ann som jag lovat att göra, Tyvär för jag inte någon bild på henne men jag kom på att jag redan har en på henne så här kommer den



Ann det är bara att du skickar en ny om du vill att jag ska byta ;P

fredag (min första bild)

Idag ska jag till Pite på linneas klassfest :D skiit kul!!

Ida ska köra in oss kring 8. och sen så blir det väll som det blir :P. jag vet att ja it har skrivit på ty på skiit länge men ja har typ inge tid för de e så himla mkt läxor och skit nu : / 

Btw gå in på http://www.gratismakeup.se/Register.asp?r=122349 och svara på frågor en gång per dag. så får du ett presentkort på 150 kr på kicks DE E SKIT BRAA :D:D

nu sk ja försöka he in en bild för första gg

älskar dej <3
   
haha ja klarade de :D

btw de e jag till vänster och min bästaste bästaste vännnnn Amanda. ( fast de e en gammal bild)

jag kanske skriver lite när jag kommer hem

pusspuss på er <3



tisdag

Hej, jag vet att jag har skrivit typ 100 gånger att jag ska lägga in några bilder, men ja vet inte riktigt hur man gör, hade tänkt ringa till klara och be henne lägga in dom sen :P


Jag fick en kommentar av en anonym läsare om att jag skulle lägga in bilder från raggrundan? Det skulle vara jätte kul att veta vem den mystiska läsaren är !! :D:D


på freda blir det nog att fara till Piteå. Det ska vara nån klassfest som alla pratar om, så det ska bli kul att fara dit och se vad de är. Så det kanske blir att he in en bild ( kvällens outfit) ? Men jag vet inte än. (först måste jag lära mig he in bilderna :P först) själv tycker jag att dagens outfit är det roligaste att se på. Vad tycker ni ska jag det eller inte ?


Det första jag tänkte på i morse var "åå guu va kul me idrott såhär direkt på morgonen" de e ju så härligt att fara ut och orientera. + att de e ju dimma och skiiin kallt. Nä de va ingen höjdare. Men de gick ganska bra, ja va med Ann vi hittade typ 6 stycken, men problemet var att vi bara skulle hitta 4 st. men de va ju desamma. Sen när vi kom in och skulle byta om så står de 7:or och typ stirra på en när man byter om! Men det hindrade inte Ann! Hon sprang runt i underkläder och sjöng, medans 7:orna häpet tittade på. Hon e ju lite rolig!!


Efter ett tag kanske jag lägger in en bild på henne :P men då måste ja få en av henne först!


Nu ska jag draa


hade bra <3


hallå

Hej :) just nu har jag rast men ja börjar snart om : /
jag har inte skrivit på några dagar men när jag kommer hem så ska jag försöka ladda upp några nya bilder och skriva om vad jag gjorde i lördags :)


Nu kom läraren så jag måste draa pusspuss på er :D


hejhej :)

Nu sitter jag här på skolan och lyssnar på Ulrikas intressanta lektion ;P Och jag vet att jag sa att jag inte skulle läsa kenzas blogg på skoltid men idag var ett undantag!

Konstigt nog såg jag att hon också hade köpt chips igår.

Men nu måste jag fortsätta lyssna så hon inte får ett utbrott igen : /

puss puss på er alla

ps ska försöka he in några bilder sen när jag kommer hem


Hurtiga Emma

Idag på skolan var jag med om något alldeles extra. På komunikationslektionen så satt i princip alla i min klass inne på msn och chattade. Själv satt jag och läste Kenzas blogg, så koncentrerat att jag inte hörde min kära lärarinna Ulrikas uppmaningar. I slutet av lektionen så frågade Ulrika om vi antecknat under lektionen. Jag sa ingenting. Tittade ner i datorn och höll tyst. Inom mig pågick en kamp om att  säga sanningen eller ej. Ingen av mina klassisar sa heller vad de hade gjort, och Ulrika blev besviken och sa att det var "oacceptabelt". Det var sista gången jag läste Kenzas blogg - på skoltid.

(Men en posetiv sak är att jag har bestämt mig för att köpa dagens outfit :D)
det gick inte att he in bilden men det var ett par skit mysiga skor från topshop.



Nu är jag ute på promenad, Jag har börjat gå ut varje dag. ca 5 km.  Alltså går jag cirka 4 mil och 5 km i veckan. Hurtigt! Även om det är Torsdag ska jag köpa chips, mmmm. Nu ska jag snart betala.

hej

Peace and love from Älvsbyn / Emma genom Klara som skriver detta via telefonkontakt


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0