Andra dan på cypern

Tisdag:

 

på morgonen låg vi faktiskt vid poolen nästan hela dan eftersom man var ganska sliten efter ca 3 timmars sömn och värmechocken. Men vi gick runt och kollade runt lite på ”stan” eller vad man ska kalla det. Sen blev vi medlemmar i grabbarna grus och skulle på deras barrundan den kvällen. Barrundan går ut på att man går runt och festar på 6 olika klubbar och får olika erbjudande. Det brukar vara ca 300 svenskar som är med på detta.

sen gick vi ut och åt middag, alldeles utanför ser både jag och Bella vääärldens snyggaste kille! Asså ni skulle sett magen!!!! så vi försökte lite diskret ta kort men hans kompis lyckades se de och va tror ni dom gör? Dom kommer fram till oss!!! så ja fick typ panik...


Sen på kvällen gick vi på.. aaa ett ställe i alla fall haha. Där träffade vi Lina och hennes kompis. Lina är en tjej som jag paroade hos i våras =P så det kändes lite konstigt att sitta där med henne.. men det var i alla fall jätte trevligt!

 

När vi kom tillbaks till hotellet, gick vi till hotellets bar som låg alldeles vid polen. Där träffade vi 2 tjejer som var 18 år. Elin och Bella. Vi pratade lite och bestämde att vi skulle gå ut med dom nästa dag. Efter att vi pratat ett tag bestämde vi oss för att gå hem och sova eftersom klockan var ganska mycke... Sen vaknade jag av att det ligger 4 killar i våran säng. Eller 2 hoppade... dom kom tydligen också från Sverige (dom var kompisar med Anton och deras gäng)

Efter ett tag for 3 av dom. Men Johan stannade och pratade hockey med Bella. kan man prata om nå tråkigare? Jag somnade i alla fall och jag antar att han hittade ut själv.




ser ni hans mage!




och hans kompis mage..




Dom hade sjuuuukt god pizza där.




hon till höger är Lina (ja vet.. dålig bild men ja var inte van me Bellas kamera) 






Bella vid baren på hotellet


Kommentarer
Postat av: Bella

hockey är inte tråkigt! ... :)

2009-09-20 @ 22:32:55
URL: http://gaaaabbiiiispage.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0